Arbeidsdeskundige

Zoek je een arbeidsdeskundige die je werknemer zeker kan helpen? Komt diegene niet verder met zijn of haar werk? Zit het even niet mee en wilt je hem of haar weer energiek, zelfverzekerd en met het volle plezier aan het werk hebben? Wil je stress voorkomen of wil je jouw werknemer laten herstellen van een burn-out? Dan ben je bij de arbeidsdeskundige van WerkWegen aan het juiste adres.

Arbeidsdeskundige bij WerkWegen

Je zal jezelf vast wel afvragen: maar wat is WerkWegen precies? WerkWegen gaat over het versterken van werknemers, werkgevers en collega’s. Froukje is het gezicht achter WerkWegen en is de arbeidsdeskundige die je kan helpen op het gebied van arbeidsdeskundig onderzoek en coaching. Haar doel is om je na een gedegen onderzoek helder en duidelijk advies te geven over hoe alles in de toekomst zal verlopen. Hoe gaat het verder? Wat zijn de vervolgstappen? Maar ook om na een aantal testen het gesprek aan te gaan over wie jij bent, wat je kan en wat je wilt. Wil je dus het antwoord op een van deze vragen, neem dan contact op.

Neem contact op

Arbeidsdeskundige hulp, waarom?

Maar waarom zou ik dan bij WerkWegen komen? Daar krijg je een antwoord op. WerkWegen helpt van het begin van het traject tot en met het einde. Je krijgt advies, wordt begeleid op verschillende vlakken en je kunt verschillende trainingen volgen. Allemaal passend bij het onderwerp waar jij naar zoekt. Dit kun je allemaal gebruiken voor jezelf, maar ook om je collega’s een helpende hand te bieden. Weten wat de ervaringen van anderen zijn met WerkWegen? Dat kan hier!

Naar alle referenties

Arbeidsdeskundig onderzoek

Arbeidsdeskundig onderzoek wordt gebruikt als een medewerker voor langere tijd afwezig is en het herstel niet van harte gaat. Wil je dan weten wat voor kansen er zijn gemist? Een onafhankelijke mening over de re-integratie? Of bijvoorbeeld een zorgvuldige opbouw van het re-integratie verslag en tot slot advies voor het vervolgtraject? Dan is een arbeidsdeskundig onderzoek precies wat je gaat helpen!

Tijdens een arbeidsdeskundig onderzoek wordt er antwoord gezocht op de vijf volgende vragen: kan de medewerker terug naar het eigen werk? Zo nee, zijn er aanpassingen mogelijk om terug te keren naar het eigen werk? Weer nee, is er dan ander passend werk bij de eigen werkgever? Komt er weer een nee, is er dan passend werk te bedenken buiten de eigen werkgever? En tot slot, wat zijn de vervolgstappen? Wil je weten hoe dit stap voor stap in gang wordt gezet? Neem dan zeker even een kijkje op de pagina over het arbeidsdeskundig onderzoek.

Naar arbeidsdeskundig onderzoek

Coaching met de beste arbeidsdeskundige

Op welke vlakken WerkWegen uw werknemer kan coachen? WerkWegen heeft een paar mogelijkheden, namelijk preventie coaching bij stress en herstel coaching na een burn-out. Deze mogelijkheden onderscheiden we wel. Preventie coaching bij stress helpt je wanneer je veel werkdruk en stress ervaart, er overbelasting op de loer ligt en als alles steeds moeizamer lijkt te gaan. Herstel coaching na een burn-out gaat je helpen als je al te ver bent gegaan. Als je oververmoeid bent, onzeker en allerlei klachten ervaart. Denk aan geheugenklachten en concentratieproblemen.

Wat echter wel hetzelfde is, is het coach gedeelte. Coachen doe je samen, je staat er dus niet meer alleen voor.

Samen komen we verder

WerkWegen heeft een groot netwerk van professionals waar we gebruik van maken als we meer kennis nodig hebben. Ook kunnen we de werkgever of de werknemer in dit netwerk doorverwijzen als er anderen zijn die beter kunnen helpen.

Neem contact op

Contactgegevens

  • Molenstraat 36
  • 4761 CL Zevenbergen
  • Tel. 06 23 03 24 56
  • info@focus-vooruit.nl
  • KvK: 89125150
  • BTW: NL864886160B01