17 januari 2022, aanvang 19:30u, Theater De Schuur in Zevenbergen

Na de goed ontvangen voorstelling ‘Fenix, de levensloop van een burn-out’, gaat Froukje nogmaals de planken op. Ditmaal met de voorstelling ‘Golven van geluk’. Infotainment waar je beter van wordt.

In deze voorstelling is het thema van de voorstelling ‘geluk’. Niet als een gelukje hebben, maar geluk ervaren. Geluk is een groot begrip. Wat is dat eigenlijk, geluk? Waarom is het er niet altijd, maar lijkt het te komen als eb en vloed, als golven van geluk? Hoe werkt dat in ons hoofd? En in ons lijf? We ontdekken een scala aan emoties en gevoelens in deze voorstelling, allemaal in hun eigen relatie tot geluk. Wat kan je doen als geluk ver weg lijkt? Hoe maak je een persoonlijk plan om weer te stralen? Wat heb je daarvoor nodig? Je gaat het ontdekken aan de hand van het verhaal van Sofie.

Laat je meevoeren in een avondvullende voorstelling met een lach en een traan. Begin te begrijpen hoe het werkt, dat gelukkig zijn. Wat zijn de ingrediënten van emotie en gevoel? Hoe werkt dat in je hoofd en in je lijf? Hoe kun je hier zelf de stuurman in leren te zijn? Laat je zakken in een stoel van theater De Schuur in Zevenbergen en ervaar de verhalen, voel hoe de emoties op en neer gaan bij Sofie. En herken jezelf. Want als je jezelf herkent in de verhalen van een ander, leer je jezelf ook steeds een beetje beter kennen. En dat mag je na afloop weer mee naar huis nemen. Plus natuurlijk een goed humeur, daar worden we tenslotte gelukkige mensen van.

17 januari 2022, aanvang 19:30u, Theater De Schuur in Zevenbergen, kaarten €11,00 (inclusief consumptie)

Reserveer je kaarten via froukje@werkwegen.nl