Praktisch en duidelijk.

Sterk in uitleg en contact.

De meeste klanten worden aangemeld door hun werkgever of komen via hun netwerk bij mij terecht. De thema’s die vaak terugkomen: stress (verzuim), burn-out, iets ander zoeken.

Soms is er een link -iemand is burn-out geraakt omdat hij niet op de juiste plek zit-, vaak staat het los van elkaar.Omdat ik in het personeelswerk heb gewerkt in verschillende banen, organisaties en branches, kan ik makkelijk schakelen. Het begint met begrijpen: kan ik je begrijpen? Hoor ik echt wat je zegt? Daarom is een kennismakingsgesprek belangrijk. Voor mij want als ik niet op mijn klant kan ‘inloggen’, gaat het niet werken. Voor jou is het belangrijk omdat je niet vrijuit gaat praten als je geen goede klik ervaart.

Laten we dus kennismaken.

Diensten

Opgeleid in mens, werk en arbeid

Ik heb Personeel en Arbeid gestudeerd in Groningen waarna ik in verschillende functies in het personeelsveld werkzaam ben geweest. Ik werd graag en vaak ingezet op begeleidingstrajecten als er sprake was loopbaanvragen. Ik ben opgeleid tot biografisch loopbaancoach.

Om meer te kunnen betekenen voor mijn klanten en om zelf te blijven groeien heb ik in de loop der jaren veel energie gestoken in opleidingen. De tools waar ik het liefst mee werk zijn Psych-K en IEMT. Deze methoden gebruik ik binnen de coaching trajecten graag en veelvuldig. Daarnaast ben ik register arbeidsdeskundige, deze kennis en expertise zet ik in voor mijn merk WerkWegen waar ik arbeidsdeskundige onderzoeken en re-integratie spoor-2 aanbiedt.

Expertise in stress en burn-out begeleiding

Niemand heeft dezelfde burn-out. Verwachten dat je vanuit je eigen ervaring iemand anders kunt helpen is daarmee een veel te krappe focus op dit vak. Uiteraard is er basiskennis nodig om aan je klant uit te leggen wat er gebeurt in brein en lijf als er sprake is van stress. Daarnaast is het heel belangrijk in te zoomen op de onbewuste automatismen die de persoon heeft opgebouwd in denken en doen.

Er zijn veel coach-tools om mensen te helpen steviger te zijn. Om mijn toolbox goed getraind en up-to-date te houden ben ik aangesloten bij het netwerk van Stress en Burn-out begeleiders. Jaarlijks hebben we meerdere bijscholingsdagen en tussendoor weten we elkaar te vinden om te sparren en te delen. Een heel waardevol netwerk vol dierbare collega’s.

Zoek je een coach in je eigen regio? Klik dan op de link naar het netwerk begeleiding bij Stress en Burnout.

Contactgegevens

  • Molenstraat 36
  • 4761 CL Zevenbergen
  • Tel. 06 23 03 24 56
  • info@werkwegen.nl
  • KvK: 20123374
  • BTW: NL 0014 50762 B94