Froukje: praktisch en duidelijk.

Werkgevers vinden me vaak via hun netwerk. Coachthema’s die hierbij vaak terugkomen: stress(verzuim), burn-out. Ik spreek over ‘stressverzuim, preventie en/of herstel’. Van een burn-out coach leer je van je valkuilen, bij mij hebben we het daarnaast ook over wat dit betekent in je werk. Omdat ik word ingehuurd door de werkgever is er een groter draagvlak voor persoonlijke veranderingen. Ik heb het personeelswerk gewerkt in verschillende functies, organisaties en branches, zodat ik makkelijk kan schakelen. Het begint met begrijpen: kan ik je begrijpen? Hoor ik echt wat je zegt? Daarom is een kennismakingsgesprek belangrijk. Voor mij want als ik niet op mijn klant kan ‘inloggen’, gaat het niet werken. Voor jou is het belangrijk omdat je niet vrijuit gaat praten als je geen goede klik ervaart.

Laten we dus kennismaken.

Amber: voor millennials met loopbaanvragen

We willen allemaal succesvol en gelukkig zijn. Relatieve begrippen waarvan de betekenissen per persoon verschillen. Maar wat voor ieder mens heel belangrijk is, is aansluiting tussen wie je bent en wat je doet.

Ik help millennials met hun loopbaanvragen. Als bijna dertiger weet ik dat keuzes die je maakt bepalender gaan voelen. Het wordt wat serieuzer allemaal, je gaat op de lange termijn denken en neemt minder risico. Je zegt niet zomaar meer je baan op of verandert nog van richting. Je zit al op een bepaalde route. En wat als die route het niet is voor je?

Mijn interesse in werkgeluk is jaren geleden begonnen. Na mijn studie International Communication and Media startte ik als office manager bij een bedrijf dat mensen hielp met stress- en burn-out klachten. Daarna heb ik in verschillende branches en functies gewerkt.

Ik merkte dat ik zelf dat stukje aansluiting miste. Dat tussen je zijn en doen. Daardoor heb ik een aantal andere keuzes gemaakt. Ik ben opgeleid tot Loopbaancoach, werk online als intercedent in de gezondheidszorg en woon in Zuid-Spanje. Dat is 180 graden anders dan ik deed.

In de huidige arbeidsmarkt is namelijk héél veel mogelijk. Het gevoel dat je vast zit hoeft er niet meer te zijn. Daarbij mag het ook gewoon leuk zijn om te ontdekken wie je bent, wat bij je past en hoe je wilt bijdragen.

Ik denk graag met je mee!

Contactgegevens

  • Molenstraat 36
  • 4761 CL Zevenbergen
  • Tel. 06 23 03 24 56
  • info@focus-vooruit.nl
  • KvK: 89125150
  • BTW: NL864886160B01