Af en toe vast in mijn hoofd

Ik zat niet in een zwart gat maar wel af en toe vast in mijn hoofd. Vaak naar aanleiding van een emotie of gebeurtenis waar ik voor mijn gevoel geen grip op had. Dan ging het malen in mijn hoofd en dat gebeurde steeds vaker. Ik had daar veel last van, op het werk, in relaties en ik dreigde daar dan in vast te lopen.

 

Wat hielp tijdens de begeleiding bij jou was het praten en ook de sessie met IEMT. Je hebt me handvatten gegeven om me bewust te laten zijn van wat er nu precies gebeurde. Daarmee kon ik voorkomen dat ik weer in die put zou zakken, voorkwam ik dat malen in de emoties. Je hebt me geholpen deze energie in de juiste banen te laten lopen. Het was voor mij een diepe bewustwording van “jeetje, zo kan ik het ook doen!” Die handvatten pas ik nu als een rode draad in mijn leven toe waardoor ik beter functioneer.

 

Het is fijn te kunnen constateren dat die rust in mijn hoofd blijft. Dat voelt heel goed, als een soort bevrijding.

 

Wat ik fijn vond aan jou is dat je ook met voorbeelden uit je eigen leven kwam, waardoor ik als gecoachte meekrijg dat ik zeker niet de enige ben die tegen dergelijke dingen aanloopt. Dat het niet gek is, maar dat je er wel iets mee kunt. Daarmee kon ik me openen, mezelf laten zien.

 

Heeft u vragen? Neem contact op.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie ontvangen of vrijblijvend een afspraak maken? Neem dan contact op.

Contact