De coaching heeft me andere wegen geleerd.

Evaluatie driegesprek met leidinggevende (L) en medewerker (M) na afronding van coaching. Thema’s om aan te werken waren: overzicht houden, meer/beter delegeren en planning.

M: De coaching wat een heel fijn proces, ik werd echt uitgedaagd na te denken over hoe mijn automatische gedragspatronen zijn: waar komen ze vandaan? hoe kan ik hierin de scenario’s veranderen? De coaching heeft me andere wegen geleerd die de oude vervangen. Als ik de regierol neem, welk effect heeft dat dan op de ander en op de gebeurtenissen om me heen? Wat is eigenlijk mijn beïnvloedingszone?  Aan het begin van de coaching voelde ik me onzeker vanwege ‘een systeemcrash’ die ik heb gehad en waar ik mentaal en fysiek een douw van had gekregen. Nu voel ik me nu veel krachtiger. Ik heb meer kwaliteiten in mezelf duidelijk.

L: Ik zie in het werk hoe je veel meer de regierol kan pakken, het lukt je beter om ‘op je handen te zitten’ en niet automatisch alles zelf gaat doen. Ook bemerk ik dat, als je ál geneigd bent zelf in de uitvoering te schieten, je veel makkelijker naar aanleiding van feedback alsnog die stap terug zet om er anders naar te kijken. Dat je makkelijker een stap achteruit zet om een betere vervolgstap te zetten.

Heeft u vragen? Neem contact op.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie ontvangen of vrijblijvend een afspraak maken? Neem dan contact op.

Contact