..dat er iemand is waarmee je vrijuit kan praten…

In het begin ging het gewoon niet goed. Ik voelde me een emotioneel wrak en fysiek kwam het herstel na een operatie maar niet op gang. Ik had heel veel moeite om zelf de lijntjes aan elkaar te knopen. Ik had echt hulp nodig om mezelf weer in het gareel te krijgen. De werkgever had het al eerder aangeboden, maar ik kon nu niets anders dan een afspraak maken. Het was zo nodig….

 

Ja, wat sprak me tijdens de begeleiding het meest aan? Gewoon dat er iemand (een buitenstaander) is waar je helemaal vrijuit mee kan praten. Dat ik heel open mijn gevoelens kon verwoorden en uiten. Dat ik een heldere mening terug kreeg van iemand die totaal geen oordeel heeft. Er alleen maar voor mij is. Daarnaast geef je heel handige tips, passend bij mij en mijn situatie. Dat heeft ook enorm geholpen.

 

Nu gaat het goed, echt stukken beter. Ik heb geleerd veel beter met de situatie om te gaan. Ik kan beter relativeren en voel me absoluut niet meer ellendig. Het fysieke gedeelte is nog niet helemaal 100% maar ik ben inwendig een stuk steviger, kan het beter aan.

 

Heeft u vragen? Neem contact op.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie ontvangen of vrijblijvend een afspraak maken? Neem dan contact op.

Contact