De touwtjes weer in handen

Het voelde alsof ik een berg voor me had waar ik niet meer overheen kon zien. Ik had onrust in mijn lijf en eigenlijk gewoon de touwtjes niet meer in handen…. Het was druk met veel klanten, collega’s en privé. Erg onrustig allemaal waardoor ik niet de werkzaamheden kon doen die ik wilde.

 

Wat heel fijn was tijdens de begeleiding was dat je een bepaalde opzet had waar ik niet over na hoefde te denken. Dat ‘frameworkje’ was heel prettig. Bij de chaos die ik ervoer gaf dat houvast. Daarbij gaf je het gevoel dat ik altijd iets kon wijzigen, dat ik zelf de regie hield. Dat ik zelf ook de bepaler was in hoelang we nodig hadden. En dan de eerste keer: “de stress-les”. Heel fijn eerst maar eens wat uitleg.

 

Nu kan ik weer overzien en ervaar ik weer rust in mijn lijf. Die berg is er nog en ook nog net zo hoog maar ik kan er anders mee omgaan. Wat we bespraken kan ik meteen toepassen. Ik merk dat ik reflecteer: zie wat ik doe en welk effect dit op me heeft. Ik kan weer meer vanuit rust en aandacht met mijn werk aan de slag en krijg dit ook terug van mijn collega’s.

 

Janine

 

Heeft u vragen? Neem contact op.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie ontvangen of vrijblijvend een afspraak maken? Neem dan contact op.

Contact