Door het anders te doen kost het me minder energie.

Ik hoorde positieve berichten van collega’s over je coaching en heb mijn leidinggevende gevraagd of dit kon. Dat was mogelijk. Ik was eerst wat bezorgd: ik analyseer mezelf al zo lang, ga ik met coaching dan wel uit het cirkeltje waar ik in ronddraai komen? Ik kwam bij jou binnen met een energielek. Ik voelde te veel druk en verantwoordelijkheid op mijn schouders. Ik zag niet meer hoe ik het anders kon doen. Ik was eigenlijk gewoon te hard aan het werk en kon niet meer bedenken hoe ik het anders zou kunnen doen.

Wat het meest hielp was de combinatie van theorie en praktijk. Naast de psycho educatie -waarbij de dingen op z’n plek vielen en ik anders naar mijn situatie kon gaan kijken- de vertaalslag naar de praktijk. Zo iedere keer de praktische afspraken: wat ga je dan doen, hoe ga je het anders aanpakken een volgende keer?

Ik ervaar al een tijd geen energielek meer. Momenteel zit ik in een prettige balans en flow. De oude overtuiging ‘je moet altijd heel hard werken om het goed te doen’ is verschoven naar ‘op welke manier kan ik effectiever werken’. En door het anders te doen werk ik nog steeds goed. Het kost me alleen veel minder energie.

Brigitte

Heeft u vragen? Neem contact op.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie ontvangen of vrijblijvend een afspraak maken? Neem dan contact op.

Contact