Heel m’n hoofd was op hol…

Hoe was het toen we begonnen? In het eerste gesprek voelde het alsof alles op hol was, heel m’n hoofd was op hol. Ik voelde me echt verschrikkelijk, geen concentratie, ik jankte om alles. Ik had vooral last van dat hoofd: een hol vat waar ik geen grip op had. Ik hou van kordate mensen en dat sprak me gelijk aan tijdens ons eerste gesprek. Geen gezweef. Hier kon ik wel wat mee.

 

Wat ik fijn vond was dat we de gesprekken verplaatsten van mijn kantoor naar mijn huis. Na de eerste sessies was ik naderhand zó moe, total loss, dat was best pittig. Het is fijn om dan in je eigen vertrouwde omgeving te zijn. Wat me direct aansprak was je uitleg over de werking van het brein. Dat dat zo werkt! De modelletjes die je tekent, bijvoorbeeld over communicatie, dat dat zo werkt! Eyeopeners.

 

Af en toe voel ik dat ik ‘oude klachten’ krijg maar ik herken ze en kan eerder ingrijpen nu. Ik weet dat ik er nog niet helemaal ben en weet dat ik nog wel dingen wil veranderen. Maar daar wil ik de tijd voor nemen. Ik wil meer tijd voor mezelf vrijmaken dit jaar. Dat lukt nu nog niet helemaal maar ik ben me er meer van bewust en we hebben er thuis ook afspraken over gemaakt. Het mag groeien. Al met al gaat het een stuk beter met me nu. Ik weet dat een beetje lading in de batterij nog niet direct betekent dat er voldoende energie is om overal weer voluit in te gaan. Dat besef doet goed. Het maakt dat ik beter voor mezelf kan zorgen.

Heeft u vragen? Neem contact op.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie ontvangen of vrijblijvend een afspraak maken? Neem dan contact op.

Contact