Het is zo fijn om weer te voelen…..

Voordat we begonnen was ik in verwarring over wat me overkomen was: overspoeld door allerlei emoties en oordelen naar mezelf. Ik was door de bedrijfsarts naar huis gestuurd met de vraag: “heb je wel eens van een burn-out gehoord?” Ik wilde begeleid worden door iemand die me echt goed kon helpen, zag het niet zomaar zitten om met iemand een uurtje te babbelen over hoe het werk anders te organiseren…. Ik wilde wel diepgaander aan de slag.

 

Wat met het meest aansprak tijdens de begeleiding naast het gevoel van echte betrokkenheid (echt luisteren en meebewegend leiden) was die ene keer dat ik echt in paniek was geraakt (helemaal in tranen, verdwaald in al dat voelen). Je was er gelijk en loodste me er telefonisch doorheen. Ik had echt het gevoel terug te kunnen vallen als ik het eens niet meer wist.

 

Nu werk ik weer fulltime maar wel echt anders! En het is zo fijn om weer te voelen! Ik heb heel veel handvatten gekregen om dichter bij mezelf te staan en heb weer vertrouwen dat ik de goede kant op ga. Eigenlijk ben ik ook wel ‘trots blij’ dat ik het aangegaan ben. Dit is het meest leerzame jaar dat ik me kan heugen. Ik heb nu pas echt een beeld van een burn-out, nu ik het zelf heb beleefd. Ik zou iemand met een burn-out wel gunnen dat hij heel snel jou hulp heeft!

 

Heeft u vragen? Neem contact op.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie ontvangen of vrijblijvend een afspraak maken? Neem dan contact op.

Contact