Ik kon niet meer genieten.

Ik had teveel aan mijn hoofd, voelde me onrustig, kon niet genieten van mooie dingen en stond op het punt om thuis te komen zitten. Door de begeleiding van Froukje kwam ik tot verrassende inzichten. Wat me tijdens de begeleiding het meest heeft aangesproken is de sessie met de IEMT. Het was erg heftig maar hier heb ik het meest aan gehad. Van tevoren was ik sceptisch: “Hoe kan het volgen van de hand van Froukje er nou voor zorgen dat de ongewenste emotie bij een bepaalde gedachte verdwijnt?” Maar het heeft zijn ding gedaan! Ik heb achteraf nog heel vaak geprobeerd om de emotie bij die gedachte op te roepen, maar dat lukt me niet meer.

 

Nu gaat het goed met me. De coaching-doelen zijn gehaald. Ik ben een stuk vrolijker en rustiger en dat krijg ik ook van mijn omgeving te horen. Soms komt ‘het duiveltje’ (je-moet, je-moet) weer boven maar ik voel me hierdoor veel minder opgejaagd dan voorheen en ik voel me ook veel minder schuldig als iets niet volgens planning verloopt. En het mooie is, dat ik hierdoor juist meer werk verzet. De lat ligt minder hoog en dat maakt de drempel om ergens aan te beginnen ook lager….

 

Ik zou Froukje zeker aanbevelen bij mensen die last hebben van perfectionisme en mensen die niet goed in hun vel zitten. Het is niet altijd prettig om de spiegel voorgehouden te krijgen, maar het is wel noodzakelijk om je beter te gaan voelen. Froukje heeft mij daarbij enorm geholpen!”

 

Fleur

 

Heeft u vragen? Neem contact op.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie ontvangen of vrijblijvend een afspraak maken? Neem dan contact op.

Contact