Ik was perplex!

Toen we begonnen zat ik in een heel diep dal. Nog dieper dan toen ik in eerste instantie uitviel, de terugval was heftig! Dacht ik aan het opkrabbelen te zijn dan gebeurde er weer iets en daar ging ik weer…..

 

De eerste sessie legde je uit wat burn-out met je doet: ik was perplex! Al die symptomen waren te verklaren….. er viel een last van me af.

 

Het vertrouwen dat jij me gaf, dat voelt heel fijn. Bij anderen kan het een vast proces afwerken zijn maar jij neemt jezelf mee en maakt het persoonlijk. Dat voelt oprecht en vertrouwd. Het gaf mij de mogelijkheid om heel open te zijn en dat hielp me enorm. Het ging stukje voor stukje, stap voor stap, nooit druk, nooit een gevoel van ‘wat zeur je nou’. Jij gaf ruimte zonder te oordelen en je luisterde enorm goed. En…… je keek naar wat ik wèl bereikte en gaf mij daardoor het vertrouwen dat het weer goed zou komen.

 

Nu gaat het goed. Ik lees na de vakantie op mijn werk mijn eigen rapport na en denk ‘goh, heb ík dat geschreven?’, blij verrast. Ik merk dat ik nu beter kan loslaten en makkelijker grenzen kan stellen (“voor vandaag is het mooi geweest, morgen weer verder”). En ik neem weer bewust tijd voor mezelf, pak eerst de krant en een kop koffie of duik lekker in een boek. Echt, het was heel lang geleden dat ik dat kon. Heel langzaam is de rust en de balans weergekeerd en daar ben ik heel blij mee!

 

Lisette

 

Heeft u vragen? Neem contact op.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie ontvangen of vrijblijvend een afspraak maken? Neem dan contact op.

Contact