Ik was super moe, kon slecht slapen.

Aan het begin van de begeleiding was ik één brok twijfel, van kan ik dit werk eigenlijk wel? Ben ik wel geschikt hiervoor? Ik had maar het idee dat anderen negatief naar mij zouden kijken. Dat ik niet voldoende kwaliteit leverde in mijn werk. Ik was super moe, kon slecht slapen.

 

Wat me aansprak tijdens de begeleiding is dat je heel goed luistert. Heel aandachtig luisteren en daar een vertaling aan kunnen geven. De Stress-les, ik dacht eerst ‘ja maar dat weet ik toch wel allemaal?’ Door heel letterlijk te vertellen hoe het fysiek werkt, met tekeningetjes en zo, merkte ik ‘verrek ja, dat geeft inzicht!’ Had ik dit allemaal dan niet zelf kunnen bedenken? Ik bedoel ik zit zelf in dit soort werk nota bene. Nou, blijkbaar niet dus. Door jouw goede luisteren en weergeven hielp je mij om bij inzicht te komen.

 

En nu? Ik voel me nu energieker en ik merk dat ik weer meer plezier heb in mijn werk. De leuke kanten zie ik weer gelukkig. En ik heb het vertrouwen dat ik hier meer stappen in kan maken. Ik ben nuchter genoeg om te weten dat er valkuilen zijn maar ik kan er zelf wat aan doen om dat om te leren. Dat geeft vertrouwen, rust en dat is fijn.

 

Jolanda

 

Heeft u vragen? Neem contact op.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie ontvangen of vrijblijvend een afspraak maken? Neem dan contact op.

Contact