Nuttige achtergrond info, praktische voorbeelden.

Reacties van leidinggevenden die de masterclass bezochten:

 

Y geeft het een 9. “Wat me aansprak is dat ik blijkbaar met alle goede bedoelingen toch precies het verkeerde doe… Inzicht in waarom stress tot burnout leidt en het herkennen van de fases en inzicht in de aanpak per fase.” Zou je het anderen aanvebelen? “JA, gewoon doen!”

 

O geeft het een 9. “Duidelijk, ruimte voor vragen, goed tempo, inspererend. Wat me aansprak is de uitleg over brein en het effect op het lichaam. Ook de re-integratie: een eye-opener. Ik leer dat ik nog meer in gesprek kan met medewerkers, de opbouw van re-integratie anders kan aanpakken.” Een aanbeveling waard? “Zeker! ik heb zelfs de wens om dit seminar ook aan de medewerkers te geven, ik gun het ze inzicht te krijgen.”

 

H scoort het op een 8. “Het zet je aan tot het denken wat je in situaties die zich voordoen kunt betekenen. De voorbeelden spraken aan. En dat er genoeg ruimte was om vragen te stellen. Ik kan sleutelen aan het voorkomen van overspannenheid/burn-out op de werkvloer.”

 

A geeft rapportcijfer 8: “Praktische info, voorbeelden, symptomen. Ik zou het zeker aanbevelen aan anderen, je krijgt heel veel praktische info.”

 

J geeft me een 8: “wat het meeste aansprak was de achtergrond (menselijk lichaam). Waar ik aan kan sleutelen? Pauze.” Hij beveelt het aan want: ‘leerzaam’.

 

NB: deelnemers krijgen een werkboekje uitgereikt voor eigen aantekeningen. Achteraf wordt een ‘na-reader’ gemaild, waarin ze e.e.a. nog eens na kunnen slaan.

 

 

Heeft u vragen? Neem contact op.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie ontvangen of vrijblijvend een afspraak maken? Neem dan contact op.

Contact