Maatwerk.

Niet volgens het boekje.

Toen we de coaching begonnen was ik heel onstabiel en wist niet goed waar te beginnen. Ik wist niet wat ik van de sessies moest verwachten. Eerst voelde het zelfs wat als falen toen mijn leidinggevende mij coaching aanbood… Ik zat toen thuis, volledig ziekgemeld. Ik was over-emotioneel (dan weer huilen, dan weer boos), had last van zwetende handen, pijn op de borst en was alleen maar moe.
Wat ik fijn vond in de coaching was dat jij echt naar de persoon kijkt, wat die nodig heeft, in plaats van ‘volgens het boekje’ te werken. Met de modellen die je uitlegde hebben we samen geoefend. Aan de hand van mijn eigen voorbeelden er samen mee aan de slag, dat maakte duidelijk ‘hoe je het zeggen kan’. Daarna kon ik het gemakkelijk in de praktijk gebruiken.
Nu gaat het heel goed met me en ik ben alweer een tijdje volledig aan de slag. Als ik terugkijk is het fijn dat ik deze kans kreeg. Zo zie je maar dat het niet altijd aan jezelf ligt. Je werkt met andere persoonlijkheden en ieder communiceert op een eigen manier. Ik ben blij en opgelucht dat ik met andere inzichten een 2.0 versie van mezelf bereikt heb.
Cheralde
(2 maanden, 5 sessies)

Heeft u vragen? Neem contact op.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie ontvangen of vrijblijvend een afspraak maken? Neem dan contact op.

Contact