Nu voel ik me weer senang.

Geen idee waarom ik werd ontslagen.

Ik was in het begin helemaal van slag! Ik was ontslagen en had geen idee waarom. Ik snapte de beweegredenen niet. Eigenlijk was ik voornamelijk boos: ‘hoe kunnen ze me dit aandoen?’
Tijdens onze gesprekken vond ik het allerbelangrijkste dat jij me een heel andere kijk op werk hebt gegeven. Plezier in je werk en hoe belangrijk dat is. Ik heb heel veel geleerd over hoe kijk ik naar werk, wat maakt dat ik er lol in houd. De boeken die je me gaf waren zulke eyeopeners en ze pasten precies bij mij en waar ik op dat moment mee bezig was. Het is zo prettig om op die manier aan de slag te gaan. Jij hebt mijn zicht op werk heel erg veranderd.
Nu voel ik me heel zelfverzekerd, ik weet wie ik ben en wat ik kan. Ik maak me ook niet zo druk meer of het allemaal wel goed gaat komen. Ik ken mijn krachten én mijn zwakke punten en kan dit in gesprekken goed naar voren brengen. Omdat ik me heel zeker voel met alles wat ik bij je geleerd hebt. De druk is weg uit mijn hoofd. Nu voel ik me weer senang.
Marc
(Outplacement begeleiding, 4 maanden, bij afronding 2 actieve sollicitaties met goede kans en daarnaast een eigen bedrijf aan het starten)

Heeft u vragen? Neem contact op.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie ontvangen of vrijblijvend een afspraak maken? Neem dan contact op.

Contact