Niet één medicijn voor iedereen.

Toen we begonnen had ik veel stress klachten, was ik het plezier in werk wat kwijt en had weinig energie. Een algemeen gevoel van niet lekker in mijn vel zitten.

 

Wat ik aantrof bij werkwegen was een verfrissende aanpak, fijn. Praktisch en prettig, in het hier en nu aan de slag, niet graven in waar het allemaal vandaan komt, maar ombuigen naar hoe kunnen we het positief maken. Er is wel aandacht voor patronen die je in het leven hebt ontwikkeld, maar het accent ligt op nieuw gewenst gedrag. Heel concreet, in de praktijk, er direct iets mee kunnen doen. Je hebt een goed gevulde rugzak, als iets niet zo goed werkte pakte je iets anders wat beter bij mij past. Niet één medicijn voor iedereen maar wat schikt voor deze persoon het beste. Fijn dat er altijd ruimte is om in te brengen waar ik tegen aanliep, werk en privé, ik kon het steeds vice versa doortrekken.

 

Nu zit ik eigenlijk best wel goed in mijn vel. Ik sta krachtiger, zeker tegenover anderen die iets zeggen dat niet helpend is voor mij. Ik zeg dat dan gewoon, spreek me uit over wat wel helpend is. Dat is heel anders geweest.

 

Catharina

 

Heeft u vragen? Neem contact op.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie ontvangen of vrijblijvend een afspraak maken? Neem dan contact op.

Contact