Niet meer gefrustreerd als ik geen invloed heb.

Toen we begonnen had ik heel veel frustraties in mijn werk: druk, veel taken, werk dat oploopt en mensen die dingen vroegen die eigenlijk niet konden en nee werd niet geaccepteerd en daar voelde ik me dan weer rot over. Wat ik deed was veel zoeken naar bevestiging. Bovenal was er bij mij veel onrust en een doorlopend hard rennen om het allemaal voor elkaar te krijgen….

 

Ik ben me met name erg bewust geworden van wat mijn communicatie doet! Alleen al het verschil mogen maken tussen op inhoud of op relatie communiceren en dat het echt niet fout is af en toe stevig te stellen, het heeft erg geholpen. Ook de indeling van werk doe ik nu bewust anders, begin mijn dag met andere taken. Ik voel me ook niet meer zo gefrustreerd over zaken waar ik geen invloed op heb. Psych-K vond ik helemaal toveren: het vernieuwen van overtuigingen en hoe dat helpt in je werk én privé leven.

 

Nu is het nog steeds erg druk maar dat ligt niet aan hoe ik ermee omga. Het is in de hele organisatie zo. Ik voel dat wel maar ik kan het handelen. Ik denk dan ‘het is gewoon zo en pak toch wel mijn pauze want dat is goed voor mij. Bewuster werken op planning en prioriteiten, meer overzicht, meer rust. Eigenlijk vind ik dat ik er goed bijzit!

 

Ik vind het erg fijn dat je wel een lijn uitzet in de begeleiding én juist inspeelt op wat zich nú aandient. Werken vanuit praktijk situaties, heel praktisch.

 

Ingeborg

 

Heeft u vragen? Neem contact op.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie ontvangen of vrijblijvend een afspraak maken? Neem dan contact op.

Contact