Niet meer van mijn sokken geblazen.

Allereerst wil ik je nog danken voor het grandioze aanbod van de tijd die je hebt gestoken in de sessie met mij. Ik vond het bijzonder! Ik wist niet wat ik ervan kon verwachten maar heb e.e.a. na je behandeling even de ruimte gegeven om in te dalen en wil je daarvan nu graag een update geven.

 

Al vrij snel (na 2 á 3 dagen) viel mij op dat ik niet zo diep in de stress schoot in situaties waarin dat eerder wel gebeurde als ik ermee werd geconfronteerd. Ik bemerkte dat een trigger niet meer hetzelfde opriep als daarvoor :). Ik als het ware een keuze had i.p.v. er door van mijn sokken geblazen te worden door de emoties….. ik slechts waarnam dat het voorheen een trigger was maar niet meer de bijbehorende gevoelens had. Ik kon veel beter relativeren en loslaten.

 

Deze vreemde gewaarwording weet ik in het begin aan toeval maar het bleef terugkomen. Nu, na een paar weken, merk ik inderdaad dat ik als het ware meer gedissocieerd naar de situatie kan kijken alhoewel ik nog steeds moet opletten mij “niet mee te laten voeren”….

 

Het komt erop neer dat ik nu meer moeite moet doen om de oude emoties te voelen dan om neutraal te blijven. Ik heb meer rust en focus en ik loop niet steeds leeg. Ik ben er nog niet maar dit is al een verademing. Ik vind het een wonder en ben er erg blij mee!!

 

Dank daarvoor.

xx

 

Heeft u vragen? Neem contact op.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie ontvangen of vrijblijvend een afspraak maken? Neem dan contact op.

Contact