Opgelucht…. minder angsten

Hoe het met me was toen we begonnen? Niet best natuurlijk. Er kwamen na een lange stress situatie (vanuit het verleden) fysieke klachten naar voren. Na ons intake gesprek ben ik op aanraden van jou naar de huisarts gegaan om medische oorzaken van deze klachten uit te sluiten. Toen hij niets vond, besloot ik het ‘aan te gaan’: ” er moet nu iets gebeuren, ik kan zo niet verder”.

 

Het sprak me aan da tik vrijuit mijn verhaal kwijt kon, dat was heel belangrijk. Ik ging beschrijven en overdenken waar het om gaat en daarin gaf ik zelf de prioriteiten aan in wat we eerst gingen oppakken. We gingen aan de slag met allerlei puzzelstukjes en die zijn uiteindelijk grotendeels opgelost door de verschillende behandelingen (praten/luisteren, IEMT, Psych-K). Het is wel van belang dat je er als kandidaat voor open staat, je moet de wil hebben om het probleem op te lossen en om samen te zoeken naar oorzaken en thema’s. Het had een groot effect. Zelf groeide ik er gedurende het traject naar toe om “de angst” aan te gaan. Ik heb veel geleerd over mezelf, veel inzicht gekregen in de situatie waarin ik me bevond.

 

Nu gaat het veel beter. De klachten zijn grotendeels weg, verholpen. Emoties en oude gebeurtenissen zijn “losgekoppeld”. Onbewuste innerlijke conflicten zijn “erkend” waardoor fysieke klachten zijn verminderd. En….. ik heb minder angsten en dat is een enorme opluchting! De toekomst gaat uitwijzen hoe het verder gaat.

 

Heeft u vragen? Neem contact op.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie ontvangen of vrijblijvend een afspraak maken? Neem dan contact op.

Contact