Praktisch aan de gang gaan.

Ik zat niet lekker in mijn vel, voelde me zoekende naar een nieuwe weg in mijn leven en de daadkracht die ik normaal gesproken zo makkelijk kon aanspreken, leek al maanden helemaal verdwenen…. zo kwam ik bij je.
Ik had gelezen over EMDR, vervolgens over IEMT en zocht naar iemand bij mij in de buurt waarbij ik daarvoor terecht zou kunnen. Via internet vond ik je. Al bij de intake klikte het en besloot ik samen met jou een aantal IEMT-sessies te gaan doen.

 

Wat me aansprak? Dat je gewoon praktisch aan de gang gaat. Je uitleg is heel helder en je gaat daarna direct aan de slag. De ‘wenteltrap’ geeft veel overzicht en daarna gingen we gelijk aan het werk met IEMT.

 

Nu gaat het heel goed, de doelen zijn gewoon allemaal bereikt! Er zat bijvoorbeeld een blokkade op: even buiten een frisse neus halen. Ik weet dat ik daar zó van opknap maar ik kon me er op dat moment niet toe aanzetten. Nu merk ik dat ik elke dag wel even buiten loop, zonder me er bewust mee bezig te hoeven houden. De onbewuste weerstand is verdwenen door met IEMT te werken. Zonder een specifiek stappenplan, het komt gewoon zodanig in balans dat het automatisch gaat. Een heel mooi proces om te ervaren.

 

Dankjewel Froukje! Heel blij met je hulp hierbij en dankbaar voor de mooie resultaten die we samen hebben mogen bereiken!

 

Kirsten

 

Heeft u vragen? Neem contact op.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie ontvangen of vrijblijvend een afspraak maken? Neem dan contact op.

Contact