reacties op seminar "Leidinggeven aan Stress"

Reacties van deelnemers / leidinggevenden

In het seminar krijgen de deelnemers les in stress: Hoe werkt het in hoofd en lijf? Waarvoor dient het? Hoe is het verloop van stress naar ziekmelding? Hoe begeleid je je medewerkers?

 

Enkele reacties van deelnemers bij een gemeente:

 

Een 8. Wat aansprak: de rust, de voorbeelden. Het duurt geen uuuuuren. Ik zou het aanbevelen aan anderen want elk burn-out geval is er 1 teveel. Dus als leidinggevende: steek er tijd in!

 

Je krijgt een 8. Duidelijk de theorie gebracht, gekoppeld aan herkenbare voorbeelden uit de praktijk. Het is heel leerzaam om te horen hoe het stressmechanisme werkt.

 

Rapportcijfer: 9. Wat me aansprak waren met name de aanleiding en effecten van stress en de aanpak. Ik zou het zeker aan andere leidinggevenden aanbevelen.

 

Een 8. Met name de symptomen van stress spraken me aan. Wel een volgende keer wat meer interactie erin, meer ruimte ook om ervaringen te delen met elkaar. Ik zou het aanbevelen: Het is kort en bondig, een reflectie van dingen die je wellicht al weet maar goed zijn voor (zelf)reflectie en bewustwording.

 

Je krijgt een 8. Heel informatief en prachtig in samenhang. Juist die samenhang van de onderdelen geeft veel extra inzichten. Dit is kennis die leidinggevenden nodig hebben.

 

Een 8. Heldere en begrijpelijke uiteenzetting. Het meest spraken de symptomen voor het ontstaan van stress aan, en het systeem van gasgeven en remmen. Een aanrader voor anderen: verhelderend en een eyeopener.

 

 

Heeft u vragen? Neem contact op.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie ontvangen of vrijblijvend een afspraak maken? Neem dan contact op.

Contact