Ik kan eerder stoppen en overzicht creëren.

Meer grip op mezelf en mijn drukke agenda.

Het leek wel of de dingen me steeds overkwamen. Ik voelde geen grip en liep steeds achter de feiten aan. Ergens had ik al een verandering ingezet, maar toch was ik er nog niet. Steeds weer proberen de controle terug te krijgen, weer grip te krijgen en dat het dan niet lukt, dat ik emotioneel toch weer uit de band vlieg.

Wat ik nu kan is het ‘nu even niet’ accepteren en bijvoorbeeld de dingen even laten liggen. En dan zónder dat het stemmetje met ‘zie je wel, ik ben niet goed genoeg’ me dan een schuldgevoel geeft als ik toch even een pauze neem voor mezelf. Ik kon het met mijn hoofd wel beredeneren dat even rust goed voor me is, maar kreeg mijn gevoel daar niet mee op één lijn. Dat dat stemmetje nagenoeg weg is, dat was een kantelpunt.
Ik heb nu meer grip op mezelf en mijn drukke agenda. Ik heb tools in mijn rugzakje gekregen die ik kan pakken als dat nodig is om mezelf bij te sturen. Ik heb ook het idee dat ik mezelf er eerder van bewust ben als ik de verkeerde kant dreig uit te gaan, weer te veel doe, te veel op me neem, te veel voor anderen loop te zorgen en mezelf wegcijfer. Ik kan nu eerder stoppen en overzicht creëren, in plaats van in een nog hogere versnelling te schieten. 
Ik heb de coaching als erg fijn ervaren, het heeft me zeker weer een stuk verder gebracht. 

Heeft u vragen? Neem contact op.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie ontvangen of vrijblijvend een afspraak maken? Neem dan contact op.

Contact