Van chaos in mijn hoofd terug naar balans.

Toen we begonnen? Het was complete chaos in mijn hoofd. Ik kon het allemaal niet meer overzien. Had nergens meer rust, zakelijk niet, privé niet en in de liefde niet. Eigenlijk kun je stellen dat de balans volledig zoek was.

 

Het was zo prettig, onze gesprekken. Je bent zo oordeel-vrij. Ik kan gewoon alles zeggen. Dat is goed want anders kan je niet op de kern komen. We begonnen met een heel andere kernvraag maar al pratende lag ie nog wel 6 laagjes dieper. Jij pakt steeds een stukje theorie erbij: een modelletje, een tekeningetje. Die combi van jouw uitleg en tools met mijn verhaal, dat is fijn. Je stelt heel open vragen en ik kreeg alle ruimte om antwoorden te geven. Die informatie over hoe stress in het brein werkt! En die Psych-K! Dat ik dat gewoon voelde in mijn lijf en de volgende dag al zaken anders zag, wonderlijk.

 

Nu? Ik merk dat ik heel veel rust in de thuissituatie heb gekregen. Ben weer terug naar mezelf aan het gaan en voel meer balans. Niet langer dat jachtige vluchtgedrag, erg prettig.

 

Heeft u vragen? Neem contact op.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie ontvangen of vrijblijvend een afspraak maken? Neem dan contact op.

Contact