Reacties op de masterclass "leidinggeven aan stress" bij een groep ondernemers.

Zowel voor de ondernemer zelf, als ook voor de medewerkers bijzonder nuttig.

Rianne de Vin – de Jager een 7,5: veel informatie, leerzaam, herkenbaar. De inzichten hoe een burnout te signaleren en door bijtijds hulp en bijsturen minder diep te zinken. Iedere werknemer verdient een werkgever die inzicht en handvaten heeft. Ik zou het zeker aanraden.

 

Carlo de Kok een 9,5. De uitleg hoe het systeem werkt was voor mij echt een eyeopener. Ik zou het aanbevelen: “Wil je iets leren over stress-preventie? Ga dan naar het seminar van Froukje!”

 

Esther Bon Ik vind het een 10 waard, veel van opgestoken van de goede coach Froukje. Ze is zeer kundig, en persoonlijk. Wat me aansprak was dat je je eigen denkwijze kan veranderen en dus niet in je eigen valkuilen blijft vallen. Het is zeker aan te raden, het is altijd goed om voor nieuwe dingen open te staan. Een andere manier van denken creëren.

 

Peter-Jan Fernhout een 8. Informatie was super. De omgeving (geluid) leidt af, anders was het een 10. De manier van uitleg (noem het maar Jip&Janneke) sprak aan. Het is zo duidelijk en inspirerend, heerlijk gewoon. Dit smaakt naar meer. Een organisatie die meer handvatten aangereikt krijgt om verzuim te verminderen door preventieve informatie te krijgen, dat is toch heel wat waard?

 

Lisanne Versteeg Een 9, veel geleerd en veel relevante kennis opgedaan, met name over de uitleg van het gas- en rempedaal. Aanbevelenswaardig, voorkomen is beter dan genezen, dus leer je eigen lichaam en geest beter kennen om echte dieptepunten voor te kunnen zijn. Niet alleen tools, maar ook begrip (voor jezelf en anderen).

 

Paul de Quant  Een 8. Leerzaam, materie waar ik nooit over gedacht heb, zeer laagdrempelig uitgelegd. Meest aangesproken: de verschillende breindelen en hun functies. Ik zou het zeker aanraden.

 

Barco Blom 8. Erg informatief in zeer duidelijke bewoordingen, een totaalplaatje. Het geeft duidelijke handvatten.

 

Jurgen Wildhagen 8. Duidelijke uitleg op een begrijpelijke manier uitgelegd. wat aansprak was dat je jezelf beter kan ontwikkelen met handige tips. Zeker aan te raden, ik zou adviseren dat je goed voor je medewerkers moet zorgen en bespaar jezelf ook kosten dan: een win-win.

 

Bart Schweitz Een 8,5. Veel kennis waar elk mens wat aan zou hebben. Het identificeren van stress en hoe je daar op kan handelen om het in de toekomst te verbeteren, dat sprak me aan. Ik zou het aanraden, je wordt uitgedaagd om op interactieve wijze naar je eigen blik/ervaring te kijken, hierdoor is het erg effectief.

 

 

Rene Dollevoet 8,5. Hele duidelijke pragmatische uitleg in begrijpelijk taal. Als je meer/duidelijker inzicht wilt krijgen over de valkuilen voor mensen, neem er aub aan deel. Je wordt er veel rijker van.

 

Minke Brandsma Heldere taal en uitleg: 8. Het was laagdrempelig en interactief. Vooral voor leidinggevenden van middelgrote bedrijven erg nuttig.

 

Jelle Joosen Er is altijd ruimte voor verbetering, daarom een 0. Het was ontzettend leerzaam, met name de symptomen van stress waren een eyeopener. Je steekt hier echt iets van op en daar groei je van als persoon (en als leidinggevende).

 

 

 

 

Heeft u vragen? Neem contact op.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie ontvangen of vrijblijvend een afspraak maken? Neem dan contact op.

Contact