Loopbaanbegeleiding voor millennials

Het Loopbaantraject | De Loopbaan Quickscan | Losse Inspiratiesessie

Ik geloof dat een carrière hebben die bij jou past, essentieel is voor een gelukkig en succesvol leven.
We investeren heel veel van onze kostbare tijd, en dus een groot deel van ons leven, in werk. Belangrijk dus dat jij er blij van wordt!

Het Loopbaantraject van Focus Vooruit is jouw klankbord en stok achter de deur. Een sparringspartner om te ontdekken wat jij nodig hebt en ambieert in jouw leven. En hoe je dat doorvertaald naar passend werk. Aansluiting tussen wie je bent en wat je doet, dat is het doel.

Meer over Het loopbaantraject

“Ik heb het loopbaantraject met Amber als zeer waardevol ervaren. Ik liep al langere tijd vast met welke kant ik precies op wilde. Ik heb veel verschillende interesses en voorheen heb ik banen gehad waar ik niet gelukkig van werd. Mijn motivatie en energie was ook helemaal weg.

 

Amber heeft mij op een rustige, duidelijke en leuke manier geholpen mijn interesses te koppelen aan mijn competenties en aan baankansen. Amber hielp me oprecht en dacht heel goed met me mee, waardoor ik tot veel nieuwe inzichten ben gekomen. De afwisseling tussen vragenlijsten en creatieve onderdelen, zoals een moodboard maken, was voor mij ook goed in balans.

 

Uiteindelijk ben ik bij een beroep uitgekomen wat echt bij mij past en waar ik nu voor 100% voor ga. Het is heel fijn om te weten wat je echt wilt gaan doen en daar gericht naar toe te kunnen werken. Dat geeft veel nieuwe energie!” – Esmee

De Loopbaan QuickScan

Wil jij weten welke mogelijkheden er voor jou zijn op de arbeidsmarkt? Haal je te weinig voldoening uit je huidige baan of ben je toe aan een volgende stap? Tijd om te heroriënteren. Met de Loopbaan QuickScan krijg je antwoord op de vraag: wat wil ik, wat kan ik en welke beroepen en opleidingen passen daarbij? Het laat je zien welke kansen er voor jou zijn op de arbeidsmarkt op basis van jouw vaardigheden en interesses.

Meer over De Loopbaan QuickScan

Losse inspiratiesessie

Twijfel je ontzettend over je carrière? Weet je niet hoe je verder wilt? Kom uit je koppie en in actie. Een inspiratiesessie helpt om weer in mogelijkheden te denken. Zie het als een kort loopbaanoverleg. Samen even flink sparren kan genoeg zijn om weer helderheid te krijgen.

Ik heb inspiratie nodig!