Weer helderheid in je loopbaan.

Niet weten hoe je verder wilt in je carrière is ruk. Ja, mag gezegd worden. Je hebt misschien gestudeerd, al wat werkervaring op zak, maar je doet op dit moment niet iets waar je écht blij van wordt. Dat is frustrerend, want je had verwacht dat je inmiddels wel een beetje zou weten welke kant je op wilt. De twijfel slaat soms ook toe. Heb ik misschien verkeerde keuzes gemaakt? Had ik niet beter een andere richting kunnen kiezen? Waarom heb ik mijn ‘passie’ nog niet ontdekt?

Voor mijzelf voelde het alsof de tijd een beetje begon te dringen. Ik voelde een soort druk om mijn leven op orde te krijgen. Niet alleen op orde, maar ook wel het onderste uit de kan. Want dat doet iedereen. Als millennial heb je te maken met gigantisch veel ruis van buitenaf. Via social media zie je constant hoe goed anderen gaan. Die zit in Bali, de ander koopt een huis, krijgt een baby of heeft een nieuwe job. En dat is super, maar het maakt ook onrustig als jij zelf net ff wat minder op je plek zit. Of gewoon nog niet weet waar je plek is.

We weten gelukkig allemaal heel goed dat social media een facade kan zijn. En besef ook; het is echt héél normaal om niet te weten wat jouw volgende stap wordt. Heel veel mensen lopen hier tegenaan. Het belangrijkste is dat je niet blijft balen van het niet weten, maar dat je in beweging komt. Tijd om te focussen op jezelf. Om te ontdekken welke volgende stap jij wilt nemen.

Hoe krijg je helderheid?

Weten waar je heen wilt, begint bij het kennen van jezelf. Begrijpen hoe jij in elkaar steekt. Wie ben je? Wat is jouw persoonlijkheid? Waar ga je goed op en wat trekt je leeg? En wat heb jij dus nodig om plezier te halen uit je werk? Als je vanuit daar keuzes maakt, ga je gegarandeerd de juiste richting op. Aansluiting tussen wie je bent en wat je doet is cruciaal.

 

Het programma van 3 maanden bestaat uit 6 online sessies waarin jij helderheid gaat vinden in jouw loopbaan. We gaan aan de slag met opdrachten, online testen en coachingsgesprekken om inzicht te krijgen in wie jij bent, waar jij goed in bent en wat jij wilt. Dit inzicht helpt je naar een concrete volgende stap in jouw loopbaan.

 

Mijn coaching is specifiek voor millennials, omdat ik er zelf eentje ben. Ik weet dat het vinden van de juiste richting niet altijd makkelijk is, maar ik weet ook wat je kunt doen om weer helderheid te krijgen.

 

Aan de slag!

Wat gaan we doen?

> Intakegesprek om jouw hulpvraag te bespreken, wat je wilt bereiken en hoe ik je daarbij kan helpen

 

> 6 online sessies op een moment dat het jou uitkomt

 

> Verschillende opdrachten en online testen om jou te inspireren en vooruit te helpen

 

> Interesse & Competentie scan, incl. rapportage en toegang tot een database met 4000+ beroepen (t.w.v. €255,-)

 

> Een concreet stappenplan waarmee jij met vertrouwen je volgende stap zet!

 

Voor 879,- incl. BTW

(Betalen in termijnen is mogelijk)

 

* In de maanden september, oktober en november is er een instapprijs. Je koopt het 3 maanden traject nu voor 700,- incl. BTW (ruim 20% korting). Daarna gaat het tarief terug naar  879,-. 

“Ik heb het loopbaantraject met Amber als zeer waardevol ervaren. Ik liep al langere tijd vast met welke kant ik precies op wilde. Ik heb veel verschillende interesses en voorheen heb ik banen gehad waar ik niet gelukkig van werd. Mijn motivatie en energie was ook helemaal weg.

 

Amber heeft mij op een rustige, duidelijke en leuke manier geholpen mijn interesses te koppelen aan mijn competenties en aan baankansen. Amber hielp me oprecht en dacht heel goed met me mee, waardoor ik tot veel nieuwe inzichten ben gekomen. De afwisseling tussen vragenlijsten en creatieve onderdelen, zoals een moodboard maken, was voor mij ook goed in balans.

 

Uiteindelijk ben ik bij een beroep uitgekomen wat echt bij mij past en waar ik nu voor 100% voor ga. Het is heel fijn om te weten wat je echt wilt gaan doen en daar gericht naar toe te kunnen werken. Dat geeft veel nieuwe energie!” – Esmee

 

Dit wil ik!

Waarom Focus Vooruit?

Ik geloof dat een carrière hebben die bij jou past, essentieel is voor een gelukkig en succesvol leven. We investeren veel tijd in ons werk, en dus investeren we een groot deel van ons leven hierin. Dan mag wat jij doet jou verdorie wel gelukkig maken. Ik wil anderen helpen inzien dat je altijd een keuze hebt.

Jij kiest jouw loopbaan. Jij geeft het vorm, dus je kunt altijd een andere kant op, ook al voelt dat soms niet zo. Als je je nu niet happy voelt met waar je zit, zijn er oplossingen.

De coaching van Focus Vooruit is jouw klankbord en stok achter de deur. Een sparringspartner om te ontdekken wat jij nodig hebt en ambieert in het leven. En hoe je weer verder kan. Aansluiting tussen wie je bent en wat je doet, dat is het doel!

Ben jij eraan toe om de volgende stap te zetten in jouw loopbaan?

> Laten we kennismaken.