Gewoon een keertje sparren.

Twijfel je ontzettend over je carrière? Weet je niet hoe je verder wilt? Kom uit je koppie en in actie. Een inspiratiesessie helpt om in mogelijkheden te denken. Zie het als een kort loopbaanoverleg. Samen even flink sparren kan genoeg zijn om weer helderheid te krijgen.

Als je niet scherp hebt wat je wilt, gaan je gedachten overuren maken. Je weet wel dat er iets moet veranderen, maar niet wat precies. Wel of niet een andere baan? Misschien nog even aankijken? Stel ik kies iets anders, wat zou dan echt een goeie keus zijn. Kan ik er meer uit halen?

Er zijn allerlei redenen waardoor we soms vastlopen. Vaak verliezen we onszelf uit het oog, omdat we al jong leren kiezen voor ‘verstandig’. Een goede baan, doorgroeimogelijkheden, een lekker salaris. We focussen vooral op wat we goed kunnen. Maar is dat ook echt waar je gelukkig van wordt?

Ik focus daarom liever eerst op interesses en daarna pas op competenties. Als jij doet wat je leuk vindt, is de kans groot dat je gemotiveerd bent. En daardoor op jouw manier succesvol en gelukkig wordt.

 

Ik wil sparren!

Dit is voor jou als

> Je best een leuke baan hebt, maar er ook weer niet wild van wordt.

 

> Je eigenlijk ook niet echt weet waar je dan wel wild van wordt.

 

> Je twijfelt of je nog een andere richting op zou willen.

 

> Je voelt dat er meer in jou zit.

 

> Je dus vooral flink aan het piekeren bent over jouw volgende stap.

Wat kun je verwachten van de sessie?

Vooraf maken we online kennis. Wat is precies jouw vraag? Wat hoop je te bereiken en hoe kan ik je daarbij helpen? We prikken een datum waarop we full focus gedurende 3 uur met jouw loopbaanvraag aan de slag gaan.

Je ontvangt ter voorbereiding en inspiratie vooraf een paar persoonlijke opdrachten. Dit helpt je om alles uit jouw sessie te halen.

Als de dag daar is, gaan we knallen. Brainstormen, sparren, hard werken en plezier hebben. Met als doel ‘helderheid’. We blikken kort terug op hoe jij bent gekomen waar je nu bent. Daarna gaat de focus vooruit. Wat is er voor nodig om te worden wie je wilt zijn?

 

Aan de slag!

Na de inspiratiesessie

> Heb jij scherp wie jij bent op de arbeidsmarkt
> Weet je weer waar jij voor staat in werk
> En wat je (professsioneel) kan betekenen voor een ander
> Je voelt meer duidelijkheid in waar jij heen wilt
> Je durft de eerste stap te zetten

De inspiratiesessie motiveert je om knopen door te hakken. Ook jij kan jouw ideale baan realiseren en dat is makkelijker dan je denkt!

 

Voor €285 incl. BTW krijg jij

> Een online intake om jouw loopbaanvraag te bespreken (3o min)
> Opdrachten ter voorbereiding en inspiratie
> Een online sessie van 3 uur
> Na de sessie ontvang je een email met een persoonlijk stappenplan
(Betalen in 2 termijnen is mogelijk)

 

* In de maanden september, oktober en november is er een instapprijs. Je koopt de losse inspiratie sessie nu voor 218,- incl. BTW (ruim 20% korting). Daarna gaat het tarief terug naar  285,-. 

> Ik wil kennismaken!