Zicht op jouw carrièremogelijkheden.

Wil jij weten welke mogelijkheden er voor jou zijn op de arbeidsmarkt? Haal je nu te weinig voldoening uit je huidige baan of ben je toe aan een volgende stap? Tijd om te heroriënteren. Met het mini-loopbaantraject krijg je antwoord op de vraag: wat wil ik, wat kan ik en welke beroepen en opleidingen passen daarbij? Het laat je zien welke kansen er voor jou zijn op basis van jouw vaardigheden en interesses.

Werk neemt een groot deel van ons leven in beslag, dus het is belangrijk om te streven naar werkgeluk.

Wanneer je merkt dat je vastzit in je huidige baan is niets doen geen optie. Te lang doen wat je geen plezier brengt, gaat je opbreken. Je wordt minder productief, voelt je minder betrokken bij je werk, ziet geen doorgroeikansen meer en dat is harstikke uitputtend.

Als je besluit dat je het anders wil, kan het lastig zijn om je opnieuw te oriënteren. Er zijn zóveel mogelijkheden en je wilt wel iets dat bij je past, voldoening geeft en groeikansen biedt. De sleutel naar werkgeluk is aansluiting tussen wie je bent en wat je doet. Jouw interesses laten zien wat jou motiveert en energie geeft. Deze energie heb je nodig om goed te kunnen presteren en beter te worden. Een overlap tussen jouw zijn, willen en kunnen is dus essentieel.

Dit wil ik!

Het mini-loopbaantraject gaat je helpen als

 

> Je het idee hebt dat je vastzit in je huidige baan; het geeft geen energie en je voelt te weinig passie voor wat je doet.
> Je altijd in dezelfde branche of functie hebt gewerkt en niet weet wat er nog meer bij je past en mogelijk is.
> Je regelmatig over vacaturesites scrolt omdat je iets anders wilt, maar niet concreet weet waar te zoeken. Dit werkt demotiverend en maakt het lastig een nieuwe stap te zetten.
> Je goed bent in je vak, maar twijfelt of het wel écht is wat je wilt.

Hoe ziet het mini-loopbaantraject eruit?

Het minitraject bestaat uit een interesse- en competentietest en 2 online gesprekken. Je vult een uitgebreide vragenlijst in waar een interesseprofiel en een competentieprofiel uitkomt. Je ziet in een oogopslag of jouw interesses en competenties met elkaar in een lijn liggen, waar je je kunt ontwikkelen en wat je meer mag benutten.

Je krijg toegang tot een database met duizenden beroepen. Er is een selectie gemaakt op basis van wat past bij JOUW profiel. De test is gebaseerd op het internationaal geaccepteerde Holland model. Dit model onderscheidt zes persoonlijkheidstypen. We zullen je de theoretische uitleg besparen, maar alle 4000+ beroepen uit de database zijn gescoord op de 6 mensentypen van Holland. Zo zie je concreet wat goed bij jou past. Per beroep wordt informatie gegeven over het werk, arbeidsmarktperspectieven én vacatures. Het is een onuitputbare bron voor inspiratie.

Met dit traject ben je een paar klikken verwijderd van een nieuwe wereld aan mogelijkheden. 

Aan de slag!

Na het traject

> Weet jij wat jouw kwaliteiten zijn
> Waar je energie van krijgt
> Welke beroepen en opleidingen goed bij jou passen
> Welke passende vacatures er zijn op de arbeidsmarkt
> Welke volgende eerste stap jij kan zetten

 

Voor €255 incl. BTW krijg jij

> De Interesse & Competentie scan
> Een uitgebreide rapportage met jouw persoonlijk profiel
> 2 online gesprekken van 60 min. In gesprek 1 bespreken we de rapportage en nemen we de database door, in gesprek 2 kijken we welke eerste stap jij kan zetten.
> Toegang tot een gepersonaliseerde Beroepen & Opleidingen database (4000+ beroepen)

 

* In de maanden september, oktober en november is er een instapprijs. Je koopt De Loopbaan QuickScan nu voor 197,- incl. BTW (ruim 20% korting). Daarna gaat het tarief terug naar  255,-. 

> Ik wil meer weten!