Focus Vooruit: sterk in persoonlijk maatwerk

Webinars | Stress(verzuim) coaching | Loopbaanvragen | Outplacement | Spoor-2

Stressverzuim begeleiding, preventie en herstel.

Ik start alle trajecten met ‘de les van stress’. In deze les, soms verdeeld over meerdere coachsessies, leg ik uit hoe ‘het werkt’. Wat gebeurt er in je hoofd? Waar zitten de knoppen van stress? Wat gebeurt er in je lijf? Het is voor het vervolg van de coaching erg belangrijk dat je begrijpt hoe het werkt anders ga je de signalen niet herkennen. En op die signalen wil je gaan bijsturen in je nieuwe normaal. Wat hierna volgt is maatwerk. Geen mens is hetzelfde, dit geldt ook voor de begeleiding.

 

Lees meer over ons

Loopbaancoaching en Outplacement

Of je nu op zoek bent naar een andere invulling van je huidige werk of dat je ineens bent gedwongen naar ander werk te zoeken, voel je welkom. Ik werk met praktische tools die passen bij jouw zoektocht. Je maakt gebruik van een testportaal waarin je naast doelgerichte testen ook uitgebreide informatie vindt. Dit ondersteunt je in zoeken naar beroepen, branches, opleidingen en vacatures. Bij outplacement is een belangrijk onderdeel van de begeleiding het benaderen van de arbeidsmarkt. Waar kun je aanscherpen, hoe kan je jouw manier van presenteren optimaliseren?

Meer over loopbaancoaching en outplacement

Weer aan het werk

Re-integratie is het terugbrengen van door ziekte uitgevallen werknemers in het arbeidsproces. Dit kan in verschillende fasen van het ziek zijn. Het kan bij de eigen werkgever of bij een andere werkgever. Binnen de re-integratie hanteren wij 1ste spoor, 2de spoor en 3de spoor.

In ieder traject word je altijd gekoppeld aan een vaste coach. Coaching vindt plaats in de praktijkruimte of aan huis als het niet anders kan. De focus ligt op wat er nog wel mogelijk is. Je werkgever ontvangt eens per twee maanden een voortgangsrapportage. Re-integratie begeleiding wordt aangeboden via WerkWegen waar we met meer collega’s werken en regelmatig overleggen over de verschillende lopende trajecten.

Meer over re-integratie