Loopbaanbegeleiding voor millennials

Het Loopbaantraject | De Loopbaan Quickscan | Losse Inspiratiesessie

Ik geloof dat een carrière hebben die bij jou past, essentieel is voor een gelukkig en succesvol leven.
We investeren heel veel tijd, en daarmee een groot deel van ons leven, in werk. Belangrijk dus dat jij er blij van wordt!

Het Loopbaantraject van Focus Vooruit is jouw klankbord en stok achter de deur. Een sparringspartner om te ontdekken wat jij nodig hebt en ambieert in jouw leven. En hoe je dat doorvertaald naar passend werk. Aansluiting tussen wie je bent en wat je doet, dat is het doel.

Meer over Het loopbaantraject

De Loopbaan QuickScan

Wil jij weten welke mogelijkheden er voor jou zijn op de arbeidsmarkt? Haal je te weinig voldoening uit je huidige baan of ben je toe aan een volgende stap? Tijd om te heroriënteren. Met de Loopbaan QuickScan krijg je antwoord op de vraag: wat wil ik, wat kan ik en welke beroepen en opleidingen passen daarbij? Het laat je zien welke kansen er voor jou zijn op de arbeidsmarkt op basis van jouw vaardigheden en interesses.

Meer over De Loopbaan QuickScan

Twijfel je ontzettend over je carrière? Weet je niet hoe je verder wilt? Kom uit je koppie en in actie. Een inspiratiesessie helpt om in mogelijkheden te denken. Zie het als een kort loopbaanoverleg. Samen even flink sparren kan genoeg zijn om weer helderheid te krijgen.

Meer over de Losse Inspiratiesessie