Gewoon een keer samen sparren.

Twijfel je ontzettend over je carrière? Weet je niet hoe je verder wilt? Kom uit je koppie en in actie. Een inspiratiesessie helpt om in mogelijkheden te denken. Zie het als een kort loopbaanoverleg. Samen even flink sparren kan genoeg zijn om weer helderheid te krijgen.

Als je niet scherp hebt wat je wilt, gaan je gedachten overuren maken. Je weet wel dat er iets moet veranderen, maar niet wat precies. Wel of niet een andere baan? Misschien nog even aankijken? Stel ik kies iets anders, wat zou dan echt een goeie keus zijn. Kan ik er meer uit halen?

Er zijn allerlei redenen waardoor we soms vastlopen. Vaak verliezen we onszelf uit het oog, omdat we al jong leren kiezen voor ‘verstandig’. Een goede baan, doorgroeimogelijkheden, een lekker salaris. We focussen vooral op wat we goed kunnen. Maar is dat ook echt waar je gelukkig van wordt?

Ik focus daarom liever eerst op interesses, dan op competenties. Als jij doet wat je leuk vindt, is de kans groot dat je gemotiveerd bent. En daardoor op jouw manier succesvol en gelukkig wordt.

Dit is voor jou als

> Je best een leuke baan hebt, maar er ook weer niet wild van wordt.

 

> Je eigenlijk ook niet echt weet waar je dan wel wild van wordt.

 

> Je twijfelt of je nog een andere richting op zou willen.

 

> Je voelt dat er meer in jou zit.

 

> Je dus vooral een partijtje aan het piekeren bent over jouw next step.

Wat kun je verwachten van de sessie?

Vooraf maken we online kennis. Wat is precies jouw vraag? Wat hoop je te bereiken en hoe kan ik je daarbij helpen? We prikken een datum waarop we full focus met jouw loopbaanvraag aan de slag gaan.

Je ontvangt ter voorbereiding en inspiratie vooraf een paar persoonlijke opdrachten. Dit helpt je om alles uit jouw sessie te halen.

Als de dag daar is, gaan we knallen. Brainstormen, sparren, hard werken en plezier hebben. Met als doel ‘helderheid’. We blikken kort terug op hoe jij bent gekomen waar je nu bent. Daarna gaat de focus vooruit. Wat is er voor nodig om te worden wie je wilt zijn?

In het kort zorgt de sessie voor:

> Inspiratie en motivatie

 

> Zelfreflectie en bewustwording

 

> Verkenning van mogelijkheden

 

> Praktische tips en advies

 

De inspiratiesessie motiveert je om knopen door te hakken. Ook jij kan jouw ideale baan realiseren en dat is makkelijker dan je denkt!

> Ik wil kennismaken!